Home / Poker Bonus / Pokerstars Starscoins

Pokerstars Starscoins

Pokerstars heeft in het begin van 2016 de vipclub totaal veranderd. Als je in je vipwinkel kijkt zie je dat de FPP’s zijn omgezet naar Starscoins. De FPP’s van 2015 zijn omgezet naar 1.2 starcoin per FPP. De waarde van 1 Starcoin is $0.01. Ook de cash bonussen (VIP Rewards) zijn veranderd.

Je gaat nu je status vrij spelen met steps. Onder je status zie je nu een balk die je eerst moet voltooien om dan vervolgens in 1x  je starscoins te ontvangen. Mocht je de balk niet voor het einde van de maand vol hebben dan ontvang je de helft van je starscoins en word in de start van de volgende maand weer gereset naar 0. Door op je progressiebalk te klikken zie je hoe veel steps je nog moet halen om te promoveren en je step te behouden. De bedoeling van Pokerstars is dus jou door te laten spelen tot je je step behaald hebt om vervolgens al je starscoins te ontvangen. Ga niet aan het einde van de maand stressen en probeer goed te plannen. Ga hierdoor niet hogere limieten of meer tafels spelen dan je gewend bent. Onthoud goed dat 1 Starscoin maar $0.01 waard is.

Hieronder zie je hoeveel steps je per jaar en per maand moet halen.

VIP Status           Total Steps         Steps to Maintain VPPs per Step             Cumulative Monthly Rebates

 

BronzeStar         20           0             5                             Up to 169 StarsCoin (8-9%)

ChromeStar       25           5             20                           Up to 1,490 StarsCoin (12-16%)

SilverStar            25           5             100                         Up to 9,375 StarsCoin (15-20%)

GoldStar              30           10           250                         Up to 33,875 StarsCoin (18-25%)

PlatinumStar     110         15           500 to 1,000       Up to 456,000 StarsCoin (22-25%)

Supernova         100         1,000     From 510,000    StarsCoin (28-30%)

Omdat Pokerstars niet bedoeld heeft dat spelers die met een hoog volume spelen geld verdienen aan het VIP programma hebben ze vanaf platium status alles behoorlijk ingekort. De spelers krijgen minder Rakeback en aan de cashgame tafels met hoge limieten zul je geen Starscoins krijgen.

Over simon vermeltfoort

Profielfoto van simon vermeltfoort

Lees ook

pokerstars bonus

Pokerstars Bonus

Pokerstars heeft eigenlijk geen introductie nodig: De grootste online poker site ter wereld is ook ...

Geef een reactie