Home / Poker Bonus / 888 Poker Bonus
888 poker bonus

888 Poker Bonus

888 Poker BonusWanneer je op zoek bent naar een betrouwbare website om een extra inkomen op te bouwen met het vrijspelen van poker bonussen, dan kan je beter naar de website van 888 Poker gaan. Ze hebben een relatief snel vrij te spelen 100% storting bonus,  en voor de beginnende pokerspelers hebben ze zelf een gratis pokerbankroll ter waarde van 88$! Zo kunnen de beginnende pokerspelers hun vaardigheden testen in de real money games van 888Poker.

Waarom zou je kiezen voor 888 Poker?

Omdat je bij 888 Poker kan rekenen op een bonus die vrij makkelijk weg te spelen is. Een goede bonus kan namelijk veel verschil brengen in je maandelijkse inkomsten. Ook omdat je op 888Poker zonder storten een bankroll op kan bouwen. Hierdoor kan je je skills van poker aanscherpen zonder je eigen geld in te zetten.

Hoe werkt deze bonus nu eigenlijk?

Wanneer je je aanmeldt op deze website als nieuwe klant, krijg je een bonus van 88 dollar. Deze bonus kun je vrij spelen door mee te doen aan de real money games. Gebaseerd op hoeveel raked handen  je gespeeld hebt, wordt de bonus in delen van 10$ vrijgegeven.

Bovendien kan je een extra bonus ontvangen wanneer je voor het eerst geld stort op je rekening. Wanneer je dit doet krijg je een bonux van 100 %. Dit tot en met een bonus van 600 dollar. Wanneer je dus 100 dollar stort, krijg je er gewoon 100 dollar gratis bovenop zonder hiervoor iets te hoeven doen.

Tot slot krijgen nieuwe spelers nog extra bonussen. Zo ontvangen ze 7 keer toegang tot de 500 dollar freerolls. En toegang tot de 1000$ Storters freeroll voor een totaal van 4500 dollar aan freerolls prijzengeld te winnen naast je bonus. Er is bovendien ook de gigantische $100.000 uitdaging voor mensen die voor het eerst storten. De toegang is gratis voor nieuwe leden.

888 Poker Bonus

Hierdoor is het voor iedereen die begint met poker of voor pokerspelers die willen leren hoe je winstgevend poker kan spelen de ideale manier om verder te oefenen zonder geld te riskeren. Deze personen kunnen gerust eens een verkeerde call of bluff maken en hiervan bijleren zonder dat het erg is. Pas wanneer ze voldoende geoefend hebben kunnen ze ervoor kiezen om geld op hun rekening te storten om z0 de additionele 100% bonus vrij te kunnen spelen. Voor diegenen die nog vragen hebben bij deze website of hun diensten, nodig ik graag uit op ons forum!

Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare website om een extra inkomen op te bouwen met het vrijspelen van poker bonussen, dan kan je beter naar de website van 888 Poker gaan. Ze hebben een relatief snel vrij te spelen 100% storting bonus,  en voor de beginnende pokerspelers hebben…

Download 888Poker en ontvang 88$ gratis poker geld

Aantal pokerspelers
Tegenstanders niveau
Makkelijkheid Bonus
Software
Klantenservice

Beste Beginners Bonus

888 Poker is een van de beste Ipoker Skins van dit moment, met veel goede bonussen en gratis poker geld voor beginnende spelers. Deze combinatie heeft er voor veroorzaakt dat er een grote groep beginnende pokerspelers actief is op 888 Poker. Slechtere tegenstanders en een betere bonus systeem dan de meeste pokersites, wat wil je nog meer?

Ontvang 88$ Gratis pokergeld bij 888Poker
User Rating: No Ratings Yet !

Over Joery van Berkel

Profielfoto van Joery van Berkel

Lees ook

pokerstars bonus

Pokerstars Bonus

Pokerstars heeft eigenlijk geen introductie nodig: De grootste online poker site ter wereld is ook ...

Geef een reactie