Home / Poker Bonus / Pokerstars Bonus
pokerstars bonus

Pokerstars Bonus

Pokerstars heeft eigenlijk geen introductie nodig: De grootste online poker site ter wereld is ook één van de oudste en bestaat al sinds 2001. Hun wekelijkse ‘Sunday Millions’ is ’s werelds grootste online poker toernooi en heeft elke zondag opnieuw een gegarandeerde prijzenpot.

Cashgames zijn bij Pokerstars echter geen ondergeschoven kindje. Met pieken van meer dan 20.000 gelijktijdige spelers vindt je zelfs in de meest obscure pokerversies altijd voldoende tegenstanders. Na de introductie van Zoom Poker, een cash game waarbij je direct van tafel wisselt bij een fold, kan je bij Pokerstars ook ongekend veel games binnen korte tijd spelen. Goed nieuws als je een pokerspeler bent die weet wat hij doet!

Heb je nog niet eerder bij Pokerstars gespeeld? Dan is dit een uitgelezen kans want ze bieden twee bijzonder aantrekkelijke bonussen:

20$ gratis

De eerste van de twee, Bonuscode: FREE20, geeft je na je registratie en een eerste storting van minstens 20$ binnen 36 uur 20$ extra om gratis mee te spelen. Deze ongewone bonus vereist geen minimaal aantal gespeelde potjes om uitbetaald te worden. Je zou haast wel gek zijn als je deze bonus niet met beide handen aangrijpt, maar er is een tweede optie:

100% stortingsbonus tot 200$

De hoogte van deze tweede bonus, Bonuscode: STARS600, is variabel. Voor elke euro die je stort, ontvang je ook een euro bonus met een max van, omgerekend, 200$. Gedurende een periode van 4 maanden na je storting kan je de bonus vrijspelen in gedeeltes van 10$. Voor het spelen van real money spellen op Pokerstars ontvang je VIP Player Points. Voor elke 200 VPP’s die je verzameld wordt een gedeelte van je bonus vrijgegeven.

Of heb je liever 600$?

Een groot voordeel van de tweede bonus is dat deze in de eerste 60 dagen na registratie nog twee maal te gebruiken is. Na je beginstorting kan je dus nog tweemaal 200$ storten en voor een totaal aan 600$ aan bonussen scoren.

Voordelen van de 100% bonus

De mogelijkheid om 600$ aan bonussen te verdienen klinkt natuurlijk aantrekkelijk, maar wellicht schrikt het vooruitzicht van al die te sparen VVP’s je wat af. Bij Pokerstars gaat het sparen van VVP’s echter razendsnel. In de meeste spellen verdien je 5,5 VVP per USD toernooi fee of rake.

20$ Gratis op Pokerstars

Gebruik de bonus code:

FREE20

Ontvang 20$ Gratis

100% Bonus op Pokerstars

Gebruik de bonus code:

STARS600

Ontvang 100% bonus

Extra: De 100K Privilege Freerolls

Een mooie extra bij beide bovengenoemde bonussen is toegang tot de 100K Privilege Freerolls. Na je storting krijg je 31 dagen lang 4 maal per dag toegang tot deze freerolls die elk een prijzenpot van 1.000$ hebben. Dat betekend in totaal 124 maal kans op een deel van die 1.000$ en een totale pot van 124.000$. Niet slecht voor een extraatje!

Pokerstars heeft eigenlijk geen introductie nodig: De grootste online poker site ter wereld is ook één van de oudste en bestaat al sinds 2001. Hun wekelijkse 'Sunday Millions' is 's werelds grootste online poker toernooi en heeft elke zondag opnieuw een gegarandeerde prijzenpot. Cashgames zijn bij Pokerstars echter geen ondergeschoven…

Pokerstars Review

Aantal pokerspelers
Tegenstanders niveau
Makkelijkheid Bonus
Software
Klantenservice

Grootste Pokeroom!

Doordat Pokerstars zo'n grote speler in de online poker markt is vind je er 's werelds beste spelers, maar tegelijkertijd stromen er dagelijks vele beginnelingen. Veel tafels zitten vol met enthousiaste, maar onervaren amateurs. Voor spelers die van poker een bijbaan willen maken een uitgelezen kans. Door simpelweg je dagelijkse spellen hier te spelen is de bonus exact dat: Een bonus op je gewone poker inkomsten.

Download Pokerstars en ontvang 20$ Gratis
User Rating: 5 ( 1 votes)

Over Joery van Berkel

Profielfoto van Joery van Berkel

Lees ook

Unibet Bonus

Unibet Poker Bonus

Unibet Poker, hét online platform waar je op niveau kunt poker spelen. Je vindt er ...

Geef een reactie