Home / Poker Bonus / Partypoker Bonus Handleiding
Partypoker bonus

Partypoker Bonus Handleiding

Na jaren lang spelen op pokerstars leek het me leuk om eens op een andere pokersite te gaan spelen. Nadat ik op PokerAlsBijbaan de leukste bonussen heb vergeleken besloot ik dat Party Poker mij de beste bonus kan geven. Ze hebben een stortingsbonus van 20$ waar je zelf maar 10$ voor hoeft te storten. Deze 20$ bonus kun je makkelijk vrij spelen met leuke missie’s. Daarnaast ontvang je ook nog leuke beloningen voor het vrijspelen van deze missies. Op deze manier kun je heel snel een grote boost geven aan je bankroll. Ik heb er voor gekozen om 10$ te storten om zo meteen aan de missies te kunnen beginnen! Om jullie op weg te helpen in het vrijspelen van deze missies en de 20$ stortingsbonus op party poker heb ik hier onder een handleiding gemaakt.

De missie’s die ik niet bespreek zijn automatisch behaald als een andere missie voltooid is.

Missie 1: Speel minimaal 5 handen op een cashgame tafel en win minimaal 1 pot
Beloning: 5$ extra Cash Game geld
Na een paar minuten spelen aan een 1-2 cent tafel had ik deze missie al gehaald en werd ik al meteen beloond met een $5 bonus extra. Ik heb bewust voor de laagste limiet gekozen omdat ik opnieuw een bankroll wil gaan opbouwen en me daarom aan een streng bankroll managment schema wil houden. Hiermee minimaliseer je het risico dat je snel blut gaat. Waarom zou je een hoger limiet gaan spelen als je €0,02-€0,04 al niet winstgevend kan spelen?

Missie 2: Speel minimaal 10 handen op een Fast Forward tafel
Beloning: 5 x 1$ Sit en go tickets
Om deze missie te halen moet je minimaal 10 handen spelen aan een Fast Forward tafel. Heads up tafels tellen voor deze missie niet mee. Deze poker variant is erg vergelijkbaar met Zoom van Pokerstars en Rush poker van Full tilt poker. Het verschil met een normale cashgametafel is dat wanneer je fold je automatisch aan een nieuwe tafel met andere spelers komt te zitten. Hiermee hoef je dus niet elke ronde te wachten op je beurt. De small en big blind worden willekeurig maar rechtvaardig verschoven. De laagste limiet fast forward tafels zijn de €0,02-€0,04.

Het voordeel van Fast Forward poker is dat je veel meer handen kan spelen dan op een normale pokertafel. Hierdoor zie je niet wat je tegenstanders doen en zal je minder reads kunnen maken. Het gevolg hiervan is dat er veel agressiever gespeeld wordt als op de standaard cashgame tafels. Ik raad het af om meerdere Fast forward tafels tegelijk te spelen en het bij gewone cashgame tafels te houden. Een paar minuten fast forward op de €0,02-€0,04 limieten was voldoende om mijn missie te halen. Ditmaal werd ik beloond met 5 gratis Sit en go tokens!

Missie 3: Speel 5 sit en go toernooien en haal minimaal 1 keer het geld
Beloning: 5 x 1$ MTT tickets
Doe mee aan minimaal 5 sit en go’s en een haal bij minimaal 1 het geld. Heads up sit en goes tellen niet mee. Sit en Go toernooien zijn kleine toernooien van 1 tafel die beginnen zodra alle stoelen bezet zijn. Het verschil met een cash game tafel is dat je hier een entree bedrag betaald en daarvoor alleen fiches voor terugkrijgt. Het is afgelopen zodra 1 speler met alle fiches overblijft. Vervolgens wordt het entree geld naar prestatie verdeeld onder de best geëindigde spelers. Om deze te spelen heb je van de vorige missie al 5x een 1$ ticket vrijgespeeld. Onderaan bij my tickets staat een overzicht van je tickets en voor welke toernooien je ze kan inwisselen. Naast het verschil in aantal deelnemers kunnen sit en goes ook verschillen in de blind snelheden. Je kunt op Partypoker kiezen uit:

  • Standaard: Blind levels van 8 minuten
  • Turbo: Blind levels van 4 minuten
  • Hyper-turbo: Blind levels van 2 minuten

Bij de Hyper-turbo sit en goes begin je met maar een stack van 500 chips in plaats van 1500. Omdat de blind levels sneller omhoog gaan heb je minder tijd om goede handen te spelen. Hierdoor is de variantie veel hoger en is het aan te raden de Hyper Turbo’s voorlopig te negeren. Ik heb zelf gekozen om 1$ Double or nothing te spelen omdat de winst kans hier het grootste was. Met 6 deelnemers en 3 winnaars is de kans om de money te halen dus 50%. Wel moet je er meer dan 50% van de keren in het geld komen want je wint maar $1.70 per keer. Ook heb ik 2x 1$ 5 man TURBO gespeeld waarvan ik 1 de eerste plaats behaalde voor $2.55 en de andere sit en go een 2e plek voor $1.70. Begin je net met online poker hou het bij 1 of 2 tafels. Nadat je deze missie gehaald hebt ontvang je 5 x 1$ MTT ticket! Op naar missie 4!

Missie 4: Speel 5 MTT Toernooien, dubbel je stack en eindig bij de top 75%
Beloning:25$ Deposit bonus voor cash games!
Wanneer je de toernooi lobby opent zie je veel qualifiers voor toernooien, pokerevents en WPT tickets (World Poker Tour). Stel hier eerst goed je filter in. Ik heb hem op Regular-regular-holdém-Next 1 Hr ingesteld zodat je alleen de toernooien ziet die jij nu kan gaan spelen. Er beginnen regelmatig 0.10 cent tot 2$ toernooien die leuk zijn om mee te beginnen. Het liefste zou de 1$ 18 of 36 man spelen maar die heb ik nog niet vol zien lopen. In de 1$ rebuy was ik 16e geworden wat me iets meer dan 11$ opgeleverd heeft. Om deze missie te halen heb ik daarnaast nog 4 toernooien van 1 dollar gespeeld.

In toernooien zullen de Blinds omhoog gaan en zal je een grote stack op moeten bouwen om het prijzen geld te kunnen halen. Ik ben begonnen met erg tight te spelen wat inhoud dat ik alleen de beste kaarten speel in de 1e blind levels. Wil je weten welke pokerhanden je moet spelen? Bekijk dan onze pagina over handselectie bij poker!

Na het spelen van 4 missie’s heb je een goed inzicht gekregen welke verschillende mogelijkheden er allemaal op partypoker zijn. Het is nu aan jou om uit te zoeken welke je het winstgevendste speelt. Het is verstandig om eerst met de laagste buy in cashgame of Sit en Go te beginnen. Voor de volgende missie’s is het nodig opnieuw een storting te maken. Daarom bespreek ik de volgende missie’s in mijn volgende blog: Partypoker Reload Bonus Vrijspelen Handleiding voor beginners. Wil jij ook met een kleine storting al een snel een grote bankroll opbouwen? Download dan via onze link hieronder Party Poker en maak een nieuwe account aan om te beginnen! Wij adviseren om Skrill te gebruiken bij het storten van geld.

Na jaren lang spelen op pokerstars leek het me leuk om eens op een andere pokersite te gaan spelen. Nadat ik op PokerAlsBijbaan de leukste bonussen heb vergeleken besloot ik dat Party Poker mij de beste bonus kan geven. Ze hebben een stortingsbonus van 20$ waar je zelf maar 10$…

Download Partypoker hieronder en onvangt 20$ Bonus!

Poker Software
Poker Bonussen
Makkelijke Tegenstanders

Aanrader voor beginners!

Het is nu 4 dagen geleden dat ik mijn account heb aangemaakt en heb door het storten van 10$ en het behalen van missies nu al een bankroll van $54.35. Ik speel nu nog steeds de $0.01-$0,02 6 max cashgame tafels. De games zijn erg soft en de missie systeem is een hele leuke toevoeging. Door alle extra bonussen is het zo makkelijk snel een bankroll op te bouwen.

Download Party Poker
User Rating: 5 ( 1 votes)

Over simon vermeltfoort

Profielfoto van simon vermeltfoort

Lees ook

Unibet Bonus

Unibet Poker Bonus

Unibet Poker, hét online platform waar je op niveau kunt poker spelen. Je vindt er ...

Geef een reactie